Kontakt

Tel: 0045 56480298

Langebjergvej 7, 3770 Allinge

Vinen

Somontano

På Pension Langebjerg har vi glæden af at sælge de dejlige vine fra vingården Batan de Salas de Beroz. Vingården ligger i Somontano-distriktet i det nordlige Spanien. Somontano betyder 'under bjergene' og hentyder til placeringen lige syd for Pyrenæerne. På trods af at distriktet ikke er almindeligt kendt, byder det på en række lækre vine af en særlig karakter. Det skyldes at forholdene for dyrkningen af druer er optimale med intens sol det meste af sommerhalvåret samt lave nattetemperaturer der sikrer en god og langsom modning. Det sikrer druer med en god aroma og et højt niveau af syre og tanniner. 

Batan da Salas de Beroz

Vingården er et familieforetagende som idag drives af fjerde generation. Druerne kommer både fra vingårdens egne marker samt fra de lokale vinbønder. Det særlige ved druerne, der bliver brugt i de Beroz' produktion er at kun 20% bliver kunstvandet. Det koncentrer smagen og aromaen i druerne. Denne fremgangsmåde gør det svært for vinbønderne, at kontrollere høsten, så de år hvor de naturlige forhold ikke lever op til vækstforholdene for en specifik druesort, bliver der ikke produceret vin af denne. Derfor er flere af gårdens bedre vine ikke repræsenteret i sortimentet hvert år.

Vinen på Pension Langebjerg

På Pension Langebjerg er vi så heldige, at kunne tilbyde en række af de Beroz' lækre kvalitetsvine. De kan bestilles til vores middagsselskaber, tre gange om ugen, og så det muligt at købe dem ud af huset i partier af seks.

Vi har noget for enhver smag og enhver pengepung.

Kontakt os på tlf. 5648 0298 eller mail langebjerg@mail.dk for at høre mere.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon